Referenssit

Referenssit

Projektiesimerkkejä:

Liiketoiminnan myynti ulkomaiselle ostajalle

Liiketoiminnan myynnissä nimetylle ostajalle päästiin hyvään kauppahintaan sekä toiminnan että ostajan tavoitteiden syvällisen ymmärtämisen kautta. Yrityskauppaprosessi, jossa tärkeänä menestystekijänä monikulttuurisen projektin johtaminen ja hallinta.

Yrityksen myynti – Piilevän arvon esittäminen

Myyntihinta totetutui selvästi odotettua korkeammalla tasolla. Piilossa olevan arvon identifiointi ja tuominen sekä ostajien että omistajien tietoon ja sen konkreettinen esittäminen olivat avaimia onnistuneeseen kauppaan.

Digitaaliset palvelut, kasvuohjelma ja myynti

Tuimme yrityksen kasvua tukena hallitus- ja strategiatyön kautta. Lähestyimme kaikkia potentiaalisimpia ostajia maailmassa ja tapasimme useimmat herättääksemme kiinnostuksen. Myimme yrityksen useiden tarjousten jälkeen yli kolmekymmentä prosenttia kalliimmalla kuin ensimmäinen tarjous.

Yrityksen arvon maksimointi myynnissä

Sopimuksen mukaan yrityksen etuosto-oikeus oli toisella yrityksellä. Parhaan mahdollisen hinnan saamiseksi haimme markkinoilta muita kiinnostuneita ostajia. Kilpaileva tarjous oli hyvällä tasolla, ja myyjät saivat odottamaansa korkeamman kauppahinnan.

 

Katso myös Testimonials -artikkelit alla.

Esittelemme mielellämme lisää referenssejä henkilökohtaisesti – Varaa keskusteluhetki tästä.