Kaikki julkaisut - Comset®

Kaikki julkaisut

Lataukset

Lataukset

Comset – Yritysjärjestelyt ja omistajan tuotto

Comset on Nordic Growthin Oy:n palvelu omistajayrittäjille. Ymmärrämme omistajia ja olemme paketoineet osaamisemme helpoksi ja tarkoituksenmukaiseksi palveluksi. Tutustu toimintatapaamme ja referensseihimme.

Lataukset

Pikaopas: Yrityskauppa – 5 vinkkiä parempaan myyntihintaan

Onko yrityksesi myynnin suunnittelu sinulle ajankohtainen asia? Kaipaatko lisää tietoa siitä, miten yrityskauppa toteutetaan siten, että saat parhaan mahdollisen myyntihinnan ja ehdot sekä vältät pahimmat karikot?

Lataukset

Pikaopas: Yrityksen arvonkasvuohjelman rakentaminen

Arvon kasvattaminen on aktiivisen omistajan toimintaa. Arvonkasvu on perusedellytys hyvälle yrityskansalaisuudelle sekä lisäarvon tuottamiselle yrityksen eri sidosryhmille.

Lataukset

Pikaopas omistajatavoitteen rakentamiseen

Tiedätkö hallituksen jäsenenä tai johtajana, mitä omistajat yritystoiminnaltaan haluavat? Tai oletko omistajana määrittänyt tavoitteesi omistuksesi suhteen? Tukeeko yrityksen arvonkehitys noiden tavoitteiden saavuttamista?

Lataukset

Pikaopas: Aktiivisen omistajan pikaopas

Aktiivinen omistajuus ja arvonkasvu liittyvät olennaisesti toisiinsa. Omistajan tehtävä on saada pääomalleen tuottoa, eli kasvattaa yrityksensä arvoa. Aktiivisella omistajuudella on vahva yhteys arvonkasvuun. Aktiivisen omistajuuden keinoin on mahdollista saavuttaa tavoiteltu arvonkasvu ja muut tavoitteet omistajana.