Nordic Growth järjesteli Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön enemmistöosuuden myynnin Lagercrantz Group AB:lle - Comset®
Testimonials, Tietoiskut

Nordic Growth järjesteli Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön enemmistöosuuden myynnin Lagercrantz Group AB:lle

Suomen Diesel Voima (SDV) on johtava suomalainen varavoima- ja palopumppuratkaisujen toimittaja, jonka erikoisalana on poikkeuksellisen vaativiin olosuhteisiin valmistetut laitteet. Yritys valmistaa, huoltaa, korjaa ja asentaa koneita ja järjestelmiä.

Perustajajäsenet ja johtoryhmä, johon kuuluvat Mika Peltola, Lauri Antila ja Markku Järvinen, säilyttävät 14 % vähemmistöosuuden yhtiöstä ja jatkavat yhtiössä myynnin jälkeen.

”Kaikki meni alusta loppuun niin kuin oli sovittu. Aikataulu, kommunikaatio, tiedonkulku toimivat läpi projektin. Nordic Growthin konseptin avulla löydettiin useista kiinnostuneista meille sopivin ostaja. Suosittelen muillekin.” -Mika Peltola, toimitusjohtaja.

Lagercrantz Group on ruotsalainen teknologiakonserni, joka tarjoaa maailman johtavaa, arvoa luovaa teknologiaa käyttäen joko omia- tai johtavien toimittajien tuotteita. Konserniin kuuluu noin 70 yritystä, jotka keskittyvät omille erityisaloilleen.

Nordic Growth opasti myyjiä koko prosessin ajan yhdessä Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n kanssa, joka neuvoi myyjiä kattavalla liikejuridiikan osaamisellaan.

 

Nordic Growth tiimi

Saul Schubak, +358 40 665 6964, saul.schubak@nordicgrowth.com

Nico Henriksson, +358 40 620 7525, nico.henriksson@nordicgrowth.com

 

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy tiimi

Iiro Hollmén, 010 320 8437, iiro.hollmen@lrhto.fi

Krista Siro, 010 320 8421, krista.siro@lrhto.fi

 

Lehdistötiedote (englanninkielinen)