Comset® yrityskauppapalvelu - Comset®

Comset® yrityskauppapalvelu

Comset® on Nordic Growth Oy:n yrityskauppapalvelu omistajayrittäjille. Comset® paketoi investointipankkipalveluiden parhaat käytännöt ja koko tiimin osaamisen helpoksi ja tarkoituksenmukaiseksi palveluksi.

Palvelusisältö

Toteutamme toimeksiannon yksilöllisesti yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Sovitamme palvelun aina huomioiden liiketoiminnan laajuuden ja rakenteen. Selväpiirteinen liiketoiminta edellyttää yrityskauppapalvelulta suoraviivaisuutta ja monimuotoinen kansainvälinen liiketoiminta edellyttää syvällisyyttä. Palvelu sisältää järjestelyn suunnittelun ja toteutuksen sekä haluttaessa myös juridisen neuvonannon ja veroneuvonnan.

Piilevä arvo näkyväksi

Tärkein ero tavanomaiseen löytyy tavastamme katsoa yritystoimintaa aktiivisen omistajan silmin. Tiedämme mistä tekijöistä yrityksen arvo muodostuu. Tunnistamme ostajat. Esitämme arvon ostajaa hyödyttävällä tavalla uskottavasti ja todisteellisesti. Näin yritysjärjestelyistä saadaan myyjälle suurin hyöty ja tavoitteiden mukainen lopputulos.

Ostajarekisteri

Jatkuvasti päivittyvä ostajarekisterimme nopeuttaa ostajien hakua. Asiakkaamme hyötyvät myös henkilökohtaisista kansainvälisistä yhteyksistämme tuhansiin mahdollisiin järjestelyosapuoliin.

Monimuotoinen asia selkeäksi

Tunnemme yritysjärjestelyihin liittyvät erityispiirteet ja keskustelemme niistä selkokielellä – olemme omistajien luotettu neuvonantaja ainutkertaisessa projektissa. Ymmärrämme omistajia ja puhumme myös usein järjestelyosapuolena olevien kansainvälisten suuryritysten ja sijoittajien kieltä.

Tuloksia nopeasti

Tarkoituksenmukainen projektitiimi ja tapa toimia. Osapuolet tietävät kuka tekee mitäkin ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Tehdään se mitä luvataan. Palkkiomme on aina sidottu tuloksiin.

Hyödyt

Korkeampi todennäköisyys tavoitteiden mukaisiin tuloksiin. Et maksa turhasta ja tulokset näkyvät sovitussa aikataulussa.

Hinnoittelu

Yritysjärjestelypalveluissa toimimme aina onnistumiseen sidotulla palkkiolla.

 

Omistajan tuoton parantaminen

Toteutamme myös omistajan tuottoa parantavia projekteja, jotka sisältävät huolellisesti suunniteltuja sekä toteutettuja strategisia ja operatiivisia toimenpiteitä, joilla on selkeää odotettua lisäarvoa. Usein tehokkain ja nopein tapa on yritysosto.

Lisää muista investointipankkipalveluista osoitteessa: www.nordicgrowth.com