Julkaisut, Tietoiskut

Yrityskauppa-aktiivisuus jatkuu vahvana

Loppuvuodesta 2020 yrityskauppa-aktiivisuus oli todella vahvaa ja viime vuoden kokonaisvolyymi on ennakkotietojen perusteella vuotta 2019 korkeammalla tasolla, vaikka keväällä oli lyhyt jakso, jolloin kaikki päätöksenteko oli jumissa. Alkaneelle vuodelle 2021 povataan edelleen jatkoa vahvalle yrityskauppa-aktiivisuudelle.

Elvytyspolitiikan lisäksi yrityskauppoja kiihdyttää yritysten tarve muokata strategioitaan vastaamaan muuttunutta toimintaympäristöä sekä vauhdittaa asiakashankintaansa, joka on entistä hankalampaa perinteisin keinoin toteutettuna.

”Synergisiä hyötyjä voi nyt löytyä yllättävistä suunnista ja siten tarjolla voi olla tilaisuuksia, jotka eivät usein toistu. Omistajien kannattaakin pohtia tavoitteitaan omistajina, sillä nyt voi olla erinomainen tilanne löytää omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisia ratkaisuja yritysjärjestelyjen kautta.”

Asko Kapanen
Partner
0400 551 471

 

Kun haluat pohtia omistajan eri vaihtoehtoja, niin varaa tästä keskusteluhetki kanssamme. Keskustelu on aina luottamuksellinen ja sitoumukseton. Varaa aika tästä: