Comset® on Nordic Growth Oy:n yrityskauppapalvelu omistajayrittäjille - Comset®
Comset Yrityskauppapalvelut

Comset® on Nordic Growth Oy:n yrityskauppapalvelu omistajayrittäjille

Nordic Growth Oy palvelee omistajia, sijoittajia ja yritysjohtoa investointipankkipalveluin. Toiminnan keskiössä ovat yritysjärjestelyt ja omistajan tuoton parantaminen.

Comset® -yrityskauppapalvelu tuo omistajayrittäjille Nordic Growthin maailmanluokan investointipankkipalveluiden parhaat käytännöt ja koko tiimin osaamisen paketoituna tarkoituksenmukaiseksi palveluksi. Ymmärrämme omistajia ja puhumme myös järjestelyosapuolena olevien kansainvälisten suuryritysten ja sijoittajien kieltä.

”Kun yrityskaupat eivät ole arkipäivää ja kansainvälisen yrityskaupan koukerot tuntuvat haastavilta, Comset® on luonnollinen valinta sinulle. Tuomme maailmanluokan investointipankkipalvelun parhaat käytännöt käyttöösi. Sopivinta ostajaa ei löydetä kotikutoisin menetelmin. Olemme juuri se tarvittava palanen onnistuneen järjestelyn toteuttamiseksi.”

Erkki Hietalahti
Hallituksen puheenjohtaja
Partner

Kun haluat pohtia omistajan eri vaihtoehtoja, niin varaa tästä keskusteluhetki kanssamme. Keskustelu on aina luottamuksellinen ja sitoumukseton. Varaa aika tästä: