Nordic Growth järjesteli FinnLacto Oy:n myynnin Faba Osuuskunnalle - Comset®
Tietoiskut

Nordic Growth järjesteli FinnLacto Oy:n myynnin Faba Osuuskunnalle

FinnLacto Oy on vuonna 1987 perustettu yritys, joka toimii maataloustuotannon aktiivisena kehittäjänä yhteistyössä meijereiden kanssa. FinnLacto tarjoaa tarvikkeita ja laitteita maidontuotantoon, rehunsäilöntään, sekä vasikoiden ja karjan kasvatukseen. Yrityksen tuotemerkkejä ovat mm. Vasikka-Master®- vasikanjuottoautomaatti ja Lietec© lietesekoittimet.

”Varsinaisissa kauppaneuvotteluissa Nordic Growth vei asiaa itsenäisesti eteenpäin ohjeistuksemme mukaan. Yksityiskohdilla ei rasitettu meitä myyjiä, vaan asiakohdat esiteltiin meille valmiiksi hiottuina. Yrityskauppaprosessin loppusuora oli hektinen, mutta Nordic Growth säilytti fokuksen, ja saavutimme yhdessä hyvän lopputuloksen”, kertoo FinnLacton toimitusjohtaja Pasi Niemi.

Faba on suomalaisten kotieläinyrittäjien omistama palveluyritys, joka tarjoaa eläinaineksen kehittämiseen, lisääntymiseen, terveyteen liittyviä tuotantopalveluita ja tarvikkeita. Yrityskaupan tavoitteena on kehittää ja laajentaa Faban strategiseen painopistealueeseen kuuluvaa tarvikeliiketoimintaa.

Nordic Growth tiimi

Erkki Hietalahti, +358 40 578 4110, erkki.hietalahti@nordicgrowth.com
Jari Honko, +358 50 554 0343, jari.honko@nordicgrowth.com
Nico Henriksson, +358 40 620 7525, nico.henriksson@nordicgrowth.com

Tiedote: Faba osti FinnLacto Oy:n koko osakekannan ja liiketoiminnan