Kolme ajankohtaista tietoiskua yrityskaupoista - Comset®
Tietoiskut

Kolme ajankohtaista tietoiskua yrityskaupoista

Olemme koonneet tähän kolme tietoiskua, joista löydät vinkkejä ja menestystekijöitä yritysjärjestelyihin ja omistajan tuoton parantamiseen liittyen:

Tietoisku: Näin löydät tähtiostajan

Yrityskaupassa raha harvoin on ainoa tärkeä asia omistajille. Tärkeät tekijät vaihtelevat merkittävästi, mutta mukana on usein esimerkiksi halu varmistaa firman jatkuvuus, hakea tukea kasvuun ja kantaa huolta työntekijöistä. Hinta on kuitenkin jokaisessa kaupassa merkittävänä tekijänä.

Tietoisku: Myyntikunto ja sen yleisimmät virhearviot

Myyntikunto on yleisesti käytetty ja usein yhtä yleisesti väärinymmärretty termi. Kokemuksemme mukaan siitä mitä myyntikunto tarkoittaa on erilaisia ja jopa virheellisiä käsityksiä.

Tietoisku: Näillä keinoilla 45 % parempi hinta yrityskaupassa

Tässä tietoiskussa käsitellään, kuinka yrityskaupassa saadaan paras lopputulos niin hinnan kuin muidenkin ehtojen osalta.

 

”Yrityskauppa-aktiivisuus on nousevista koroista huolimatta varsin hyvä. Markkinoilla liikkuu edelleen paljon rahaa ja aktiivisia ostajia, jotka maksavat sopivista kohteista hyviä hintoja. Kannattaa myös muistaa, että konkreettisilla tavoitteilla on suora vaikutus valintoihin ja aikatauluihin niin liiketoiminnassa kuin omistamisenkin kysymyksissä – pahimmassa tapauksessa ilman konkreettisia omistajatavoitteita lähinnä varmistaa sen, ettei omistajana saa sitä mitä todellisuudessa haluaa.”

Ari Koivunen
Director
040 540 5378

 

Kun haluat pohtia omistajan eri vaihtoehtoja, niin varaa tästä keskusteluhetki kanssamme. Keskustelu on aina luottamuksellinen ja sitoumukseton. Varaa aika tästä: