Kolme ajankohtaista tietoiskua yrityskaupoista - Comset®
Julkaisut, Tietoiskut

Kolme ajankohtaista tietoiskua yrityskaupoista

Olemme koonneet tähän kolmen tietoiskun lisäksi kuvauksen Tele-Projekti Oy:n toteutuneesta yrityskaupasta – löydät julkaisuista vinkkejä ja menestystekijöitä yritysjärjestelyihin ja omistajan tuoton parantamiseen.

Tietoisku: Tee näin kun tavoitteena on yrityksen myynti 5 vuoden kuluessa. Tietoiskusta löytyy osatekijälistaus yrityskaupan parhaaseen ajoitukseen.

Tietoisku: Yrityskauppa: Kun ostaja lähestyy ostoaikeissa – Miksi tunne ja järki käskee eri tavalla? Tietoiskussa on omistajan muistilista kun ostaja lähestyy ostoaikeissa.

Testimonial: Nordic Growth järjesti turvaelektroniikkayritys Tele-Projektin myynnin ruotsalaiselle Proserolle Tele-Projekti Oy ja sisaryhtiö THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy myytiin Pohjoismaissa toimivalle ruotsalaiselle turvallisuusjätti Prosero Security Group AB:lle.

Tietoisku: Yrityskauppa: Miksi omistajatavoite on tärkeä? Tietoiskumme tarjoaa vastauksia omistajatavoitteisiin ja tarjoaa perustietoa omistajatavoitteiden rakentamisesta ja konkretisoimisesta.

 

Tavoitteellinen omistaminen tuo tutkitusti parhaan lopputuloksen yritystoiminnasta niin taloudellisesti kuin muutenkin. On kuitenkin valitettavan yleistä, että vaikka liiketoimintaa kehitetään tavoitteellisesti, niin omistamisen suhteen tavoitteellisuus on retuperällä. Omistajatavoitteilla on suora vaikutus valintoihin ja aikatauluihin niin liiketoiminnassa kuin omistamisenkin kysymyksissä – pahimmassa tapauksessa ilman konkreettisia omistajatavoitteita lähinnä varmistaa sen, ettei omistajana saa sitä mitä todellisuudessa haluaa.”

 

Ari Koivunen
Director
040 540 5378

 

Kun haluat pohtia omistajan eri vaihtoehtoja, niin varaa tästä keskusteluhetki kanssamme. Keskustelu on aina luottamuksellinen ja sitoumukseton. Varaa aika tästä: